VSCO Cam - En app uten "likes" !

Hei igjen! Nå har jeg nettopp oppdaget en ny app jeg allerede er hekta på. Som regel henger jeg etter når det kommer til programmer og oppdateringer, så de fleste av dere har nok allerede hørt om denne nye fasiliteten. Som overskriften sier, heter den VSCO Cam. Den minner veldig om Instagram, og har samme opplegg: du oppretter en profil, og legger deretter ut bilder av hva du enn måtte ønske.

Men nå kommer det beste: Det som gjør den spesiell, er at det hverken går an å like, kommentere eller re-blogge bildene som legges ut. Endelig kan vi dele minner på en sosial plattform uten å føle trang til å sammenlikne responsen man får med andre sine tilbakemeldinger. Selv om jeg aldri har brydd meg særlig om hvor mange som klikker liker, så føler jeg meg enda friere på denne siden. Kanskje dette etterhvert blir mer populært enn Instagram? Det blir spennende å se, allerede er dette programmet mye omtalt. Under ser dere en liten del av profilen min!
Er det noen av dere som har konto på VSCO? Og er det flere der ute som digger at vi ikke kan gi respons på innleggene? Legg igjen navn i kommentarfeltet, jeg vil gjerne følge dere!

- SailAway 

2 kommentarer

Iselin Renée

25.05.2015 kl.09:12

Jeg bruker også den appen, den er veldig god på redigering :)

SailAway

25.05.2015 kl.09:31

Iselin Renée: Ja, helt enig :) Særlig synes jeg filtrene er gode.

Skriv en ny kommentar

SailAway

SailAway

16, Oslo

Jeg er en 16 år gammel (ung?) jente fra Oslo, ganske lik 16-åringer flest. På denne bloggen kommer det til å bli innlegg om litt av hvert, alt som faller meg inn. Håper du syntes noe er verdt å lese!

Kategorier

Arkiv

hits