På oppdagelsesferd i herreavdelingen

 

Dette innlegget kommer tiI å være noe utenom det vanlige, nettopp fordi jeg har testet ut noe nytt! I går var jeg ute med noen venninner for å handle litt nytt til klesskapet, og da sto slike  "oversized t-shirts" øverst på ønskelista! Vi begynte med å titte etter dette plagget i jenteavdelingene i butikkene, men der var prisene selvsagt skyhøye siden dette konseptet er forholdsvis nytt på markedet. Derfor kom vi på noe jeg syntes var kjempesmart: hvorfor ikke sjekke ut herreavdelingen der alt blir "oversized" til oss? Etter en liten stund endte vi opp med å prøve ut halve sortimentet til menn på Hennes og Mauritz. Vi fikk en god del spørrende blikk da vi kom inn til prøverommet med en haug av klær til menn i armene, men det var verdt det! Er det ikke lov å tenke utenfor boksen, eller?

 

 Over ser dere hva jeg endte opp med! Disse overdelene er så store til meg at jeg kan bruke dem som kjoler, og hvor deilig blir vel ikke dette på en varm sommerdag? Jeg synes det er genialt å kjøpe         t-skjorter som opprinnelig er for store til oss, istedenfor å kjøpe t-skjorter til jenter som bare er designet i svær størrelse. For det første blir prisen mye lavere, og for det andre er utvalget mye større. I tillegg slipper man at andre jenter har lik, for herreavdelingen er en uoppdaget skattekiste kun de færreste har tenkt på. Ulempen er at man faktisk risikerer å møte gutter med samme klær...

 

Hva synes dere om denne måten å handle på? Er det noen andre som har gjort dette før? Det hadde vært veldig gøy å høre deres meninger!


- SailAway


 

Kilder:

http://www.hm.com/no/product/85374?article=85374-B

http://www.hm.com/no/product/87836?article=87836-A&cm_vc=SEARCH

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SailAway

SailAway

16, Oslo

Jeg er en 16 år gammel (ung?) jente fra Oslo, ganske lik 16-åringer flest. På denne bloggen kommer det til å bli innlegg om litt av hvert, alt som faller meg inn. Håper du syntes noe er verdt å lese!

Kategorier

Arkiv

hits