Summer, I am waiting for you
 

Som de fleste sikkert er klar over nå, så er det ikke lenge til sommer og ferie! I alle fall gjelder dette skoleelever. Om nøyaktig 39 dager, feirer nok både små og store at de endelig er ferdig med skolen for denne gang.

Hver eneste vår fastslår jeg at "denne sommeren skal bli den beste," og at "nå skal jeg virkelig leve livet fullt ut!". Men som dere sikkert vet, så orker man ikke alltid holde slike løfter man har med seg selv. Allikevel har jeg tenkt til å komme med noen tips til hva man kan finne på i ferien og hva man kan gjøre for for at sommeren 2015 blir best mulig!

 

Nyt sola!

På solrike dager, er det bare å komme seg ut i finværet! Ikke lag unnskyldninger, for slike dager i Norge er det ikke så altfor mange av. For meg er Ingierstrand en selvfølge når sola skinner, og dette sammen med så mange venner som mulig. Jo flere, jo bedre!

 

Brettspill? Ja, takk!

I 2015 er det vel ikke akkurat brettspill som er det ?kuleste?, men allikevel kan dette føre til mye latter! Monopol, fantasi eller quiz på stranda eller i hagen kan være kjempehyggelig med litt god mat og musikk som tilbehør.

 

Prøv nye ting

Ikke vær redd for å prøve nye ting og bli kjent med nye mennesker! Når sommeren er slutt, kommer du heller til å angre på alt du ikke gjorde enn det du gjorde. Grip tak i livet med begge hender, denne lange ferien er bare én gang i året. Og om man skulle si eller gjøre noe dumt i håp om å få en ny venn,  husk at man mest sannsynlig aldri ser vedkommende eller tilskuerne igjen! Altså er det ingenting å tape :)

 

♥ Vær aktiv

Å være i aktivitet er sunt både for humøret og helsa. Fotball, volleyball, ridning, dansing, badminton eller sykling er gode kandidater til gjøremål på en kjedelig dag. Og har du  ikke prøvd akkurat disse aktivitetene før? Prøv de nå da vel!

 

Utforsk stilen din

Benytt sommerværet til å kle deg fint og utforske stilen din! Det er ikke alltid man kan gå i fine skjørt og kjoler uten å fryse, og er det en gang dette faktisk er mulig så er det på Sommeren. Tør å kle deg slik du ønsker!


 

 

♥ Vær sammen med venner og familie

Vær sammen med vennene dine og de du er glad i. Det er ofte sammen med disse menneskene man får de beste opplevelsene, og i tillegg er sommeren en tid på året hvor man endelig kan prioritere tiden slik man vil. Hva er vel bedre enn å være sammen med de man bryr seg om? Kanskje du har familie et annet sted i Norge eller et annet sted i verden du kan besøke?

 

♥ Sommer i Norge er herlig

Får du ikke reist på feire i år? Ok, da gjør du sommeren i Norge perfekt!  I Oslo kan man for eksempel dra på øy - hopping i Oslofjorden, shoppe på Karl Johan og  prøve klatreparken på Tryvann. Videre kan man ha overnattinger med gode venner i hagen, dra på "Roadtrips"  rundt i landet og kanskje besøke Bø sommerland? Eller hva med å dra på en liten tur til den idylliske sørlandskysten? Norge har mye fint å by på, og kystperlene er mange.

 

Bruk været godt

Bruk været til din fordel! Regnværsdager kommer, det er sikkert. Da kan det være perfekt å gjøre innearbeid som for eksempel rydding og vasking (nå er jo ikke dette ideelle sommerferie - aktiviteter, men ting som rett og slett må bli gjort.) I tillegg gir dårlig vær en ekstra god unnskyldning til å tilbringe dagen innendørs på et shoppingsenter, på kino eller på restaurant med gode venner.

 

♥ Vær spontan

Tør å slippe deg løs, vær spontan! Gjør akkurat det du føler for, ikke vær redd for å bryte rutiner eller vaner. Som oftest er det de dagene man gjør nettopp dette man husker best. Om alle dagene hadde vært like, ville vel det vært utrolig kjedelig?

 

Reis med venner

Skal du eller bestevennen din på feire? Spør hverandres foreldre om dere kan være med hverandre. På denne måten får dere oppleve noe utenom det vanlige sammen, og dere vil mest sannsynlig få minner for livet.

 

Uansett hva sommeren bringer, håper jeg den blir både minnerik og full av sol! Og om ting ikke skulle gå slik man hadde håpet, så husk dette: "I never lose. Either I win or I learn" - Ukjent.  Dette sitatet er en av mine favoritter, og det hjelper faktisk å ha det i bakhodet når ting ikke går som det skal. Men vi satser  så klart på at sommeren lever opp til alle forventninger og ønsker! I mellomtiden får vi bare vente i spenning, og ikke minst glede oss.


-SailAway

 

 

Kilder:

http://www.vanrozeboom.com/blog/projects/project-vintage-bike/

http://lovelyshit.over-blog.com/tag/photography/17


 

 

 

 

 

2 kommentarer

Marie-Madelen Bekken

11.05.2015 kl.21:38

gleder meg til sommeren :D

SailAway

24.05.2015 kl.12:33

Marie: Det skjønner jeg godt! :)

Skriv en ny kommentar

SailAway

SailAway

16, Oslo

Jeg er en 16 år gammel (ung?) jente fra Oslo, ganske lik 16-åringer flest. På denne bloggen kommer det til å bli innlegg om litt av hvert, alt som faller meg inn. Håper du syntes noe er verdt å lese!

Kategorier

Arkiv

hits